En perfekt fredag

Jag har suttit här ett tag nu för att komma på den perfekta inläggstiteln, ville ha något fräckt sådär en fredag som denna, men ja, jag kom inte så långt helt enkelt, hur irriterande? Så irriterande!

Vi sitter just nu i soffan jag och djuren och bara myser, jag har tänt ljus u hela lägenheten, myser under en filt med ett stort glas cola zero, hur gott är inte cola zero? Bara frågar alltså. Nu är jag så där mätt och belåten och mår så där jättebra framför idolfinalen och idag är det svårt... jag har ingen aning om vem som vinner, båda är så bra!

Visst är det en av dem bästa känslorna som finns, när man mår så där jättebra? Saknar Johan dock men det gör jag jämt, jag är så töntig, kan sakna om honom för minsta lilla.... Kanske är det så man vet att man faktiskt älskar den man lever med.


Och tack till onlinepizza för att ni levererar en sååå god middag till mig idag, veggoburgare med extra ost och pommes, mums! Ibland får man lyxa till det lite.

Det var riktigt gott! Nu ska jag se vidare på idol och sen dra något avsnitt av Desperate Housewives, eller ja det blir väl troligen 3,4 men vad gör det.


Ha en fantastisk kväll nu vänner och en fortsatt fin helg så hörs vi igen imorgon och glöm inte att delta i min tävling som jag har här på bloggen då du kan vinna ett presentkort på Ideal Of Sweden! Hur bra? Så bra!! Så tävla på vänner!


Gillar

Kommentarer

lindawallin
lindawallin,
låter som en härlig fredag <3
nouw.com/lindawallin
MissJohansson
MissJohansson,
Ja så mysig! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92