Julbaket

I förmiddags så slog det mig att om jag ska hålla i en av mina jultraditioner att baka den andra advent så måste jag baka idag eftersom att vi imorgon åker till mina föräldrar över dagen, sagt som gjort så blev eftermiddagen en riktigt bakeftermiddag.

Hur mysig är det inte att sitta och rulla lussebullar? Jag kom verkligen på mig själv i att sitta och bara tänka på vad härligt det var att baka, man gör egentligen ingenting utan man bara rullar degen mellan sina fingrar, mys!


Något av det gadaste med julen, knäcken! Hur gott är inte knäck? Så onyttigt men så otroligt gott!

Nu ska vi tända lite ljus, sätta på lite mer glögg, japp, det blir mycket glögg hos oss nu i juletider, och smaka på mina bakverk till Star Wars! Jag och Johan har biljetter till premiären på onsdag och jag längtar SÅ mycket, jag menar, hur bra är inte star wars? Jag kan inte förstå att jag inte hade sätt någon av filmerna innan jag träffade Johan och nu ca 6år senare så sitter jag som på nålar inför premiären på onsdag, jag är taggad!
Så för att sammanfatta, vi ska "friska upp minnet" inför premiären på onsdag, dock så kommer jag i håg filmen utan och innan, men vad gör det? Jag ser den gärna igen och igen.

Trevlig kväll vänner!

Gillar

Kommentarer

amandasääv
amandasääv,
så kul och julbaka 😄
nouw.com/amandasääv
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
härligt med julbak 😄😊 Ååh gött å baka lussebullar då å knäck 😊😉👍
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92