Bli smart på mat

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart"

Jag tror inte att det är många som har missat frågan om våran miljö i dagsläget. Vi slänger otroligt mycket mat både privat men framför allt våra butiker pga kort datum, nya förpackningar mm. Så hur gör vi om vi vill tänka på vår miljö samt ta vara på maten som slängs? Jo, vi blir smarta när det gäller mat.
Jag är så otroligt tacksam över att få presentera och dela med mig om mina egna erfarenheter med matsmart.
Matsmart jobbar på det sättet att dem ta in mat m.m som egentligen skulle slängas av någon speciell anledning, tar ner priserna på samtliga varor mellan 20-90% och sedan säljer dem vidare till oss konsumenter som fortfarande kan använda oss av dem olika produkterna.


Jag och Johan har använd oss utav Matsmart i snart 1år och vi är så nöjda. Tänk er alla dem där tunga och jobbiga konserverna som bara tar plats i handlingskassarna och väger skjortan, dem kanske inte är så jättedyra men många bäckar små, som man brukar säga, hur skönt är det inte att få hem dem till dörren (om man så vill) i en fint packad kartong? Jag kan berätta för er att det är så skönt att slippa kånka på det! Samt att du som konsument sparar pengar. Jag och Johan använder oss idag av matsmart kanske varannan månad och då passar vi på och köper på oss allt som vi kan tänkas behövas under två månader framåt, som konserver, mjöl, kryddor, ja listan kan göras lång.Du kan lätt välja själv om du vill hämta dina varor på ditt närmaste postombud alt hemkörning. Hur bra? Så bra!
Bra för miljön, du sparar pengar och (om du vill) slipper lyfta tunga kassor själv, en win, win, situation helt enkelt.
Så behöver du fylla upp skafferiet till jul? KLICKA HÄR! för att få mer information SAMT se vad som finns i deras utbud idag. Jag fyndade saffran för HALVA PRISET nu senast, perfekt till julbaket.

Hoppas att ni blir lika nöjda som jag alltid är.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92