Nervöst

Hantverkarna har tagit över lägenheten även idag så jag sitter åter igen på maxicafét och jobbar lite. Mötet hos fifidoktorn eller ja gynekologen gick bra och så fort, tog bara någon minut men jisses var nervös jag var innan jag skulle åka hemifrån, jag skakade i hela kroppen, även om jag vet att det inte är något farligt eller gör ont eller konstigt men det är väl den där känslan att man blottar upp hela sig, allt!
Min mamma gav mig världens bästa tips för två år sen då jag var där sist, vilket val att ha på sig en längre tröja kortare klänning för då känner man sig inte så naken. Detta tips har jag hållit hårt i så idag liksom förra gången har jag på mig en kortare klänning och strumpbyxor, outfit får ni senare och precis som mamma sa till mig för två år sen och som jag kände för två år sen så kändes det bättre, inte alls lika naket.
Jag har ju inte gjort någon mammografi än men jag kan inte tänka mig att det är lika jobbigt som att ta ett cellprov. Skönt att det är över.

Nu sitter jag som sagt på maxi och har tagit mig en vaniljbulle (hur gott?) och en kopp kaffe, allt för summan 10kr, ett perfekt pris om ni frågar mig och ska göra klart det allra sista på dagens video och om jag var nervös över gynekologen så är det ingenting om vad jag är nu. Dagens video är nämligen en collab med 20st andra youtubers över hela landet, stora som små men med ett så stort budskap. Jag är så nöjd med denna videon, det blev så mycket bättre än vad jag hade kunnat ana att det skulle bli men vad kommer den resterande världens att tycka... Det är helt sjukt. Uppdaterar er här på bloggen med när den kommer upp.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92