Otrogen

Min dag som skulle bli så produktiv blev inte så vidare produktiv, eller ja det började bra, två videos blev inspelade men tror ni inte att micken glappade på båda så jag fick sätta mig och spela in allt på nytt, eller ja en av dem, så det blir att leka produktiv imorgon med men hopp om att allt strul vill ge sig. Varför skall det strula när allt kan fungera istället, en tanke bara.

Jag känner mig dock lite små otrogen mot bloggen idag, inte alls blivit så mycket bloggande som jag hade önskat att det hade blivit, men sånt är väl livets gång ibland kan jag tro, allt går inte som man planerat.
Jag ligger nu i vilket fall i soffan med Lotus och väntar på att videon skall läggas upp framför Ensam Hemma, hur mysig och kul är inte den filmen? Jag får verkligen julkänsla. Så kul!

Hoppas att ni har haft en fin dag min vänner, imorgon så ska jag försöka att vara er lite mer trogen.

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Haha tyckte det lät lite komiskt när du skrev "otrogen mot bloggen"😄😊. Oj va töligt TT micken krångla så att du fick spela in på nytt då 😯 lät rätt jobbigt det där du!..
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92