Skinka utan rumpa

Vi har precis kommit in från våran långpromenad och jag sitter i soffan med en Apelsin, var verkligen värdens cravings på det nu, det är ju verkligen så otroligt gott och särskilt nu när det är säsong för dem och om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur många jag har ätit dem här senaste dagarna, men det är det värt.

Nu tänker jag sitta här i soffan i 40minuter framför ett avsnitt av Desperate Housewives och njuta av min apelsin innan jag ska börja sätta ihop årets pepparkakas hus, eller ja, det blir inte riktigt ett hus, men bra tror jag allt att det kommer att bli.

Och när vi ändå pratar om lite jul. Detta kommer att bli den första julen som jag vegetarian och är det något som jag verkligen har sätt fram emot att testa denna julen så är det Astrid och Apornas egna Julsk*inka utan rumpa, alltså bara namnet gör mig nyfiken är det någon av er som har testat på den veganska variant på den klassiska julskinkan?

Så ikväll under uppesittarkvällen så ska vi, enligt tradition, garnera skinkan och ta den första knäckebrödet med den första lite ljumna biten julsk*inka på! Längtar!


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92