"Are you working hard or hardly working!

This post contains adlinks from Adviral

Det gör så ont. Att vrida ratten på vägen hem var något av det svåraste jag har gjort på länge. Att sätta schampo i håret, ännu värre... Men det känns ändå bra. Jag fick med Johan på ett armpass idag på gymet eftersom att benen är stela av träningsvärk. Vi åkte ditt och körde på i hela 30 intensiva minuter och nu är mina armar ur funktion, hur ska jag kunna hålla i gaffeln på restaurangen senare ikväll, skrattar lite för mig själv när jag tänker på det. Hur ska det gå...

Direkt efter träningen så åkte vi till hemköp för att hämta ut paket, mitt efterlängtade Nintendo Switch är äntligen här, eller ja, det är ju mitt och Johans samt ett paket från eleven.se med mina andra efterlängtade hårprodukter till min nya stil. Nöjd, nöjd, nöjd är bara förnamnet.

Så otroligt fina produkter, veganska och med en sagolik doft mitt hår är nog mer än nöjt, ni hittar denna fina presentask med dessa produkterHÄR!

Passade även på att klicka hem en ny flaska med brun utan sol samt en handlapp, kan man kalla det så? till, tycker det är så svårt att applicera jämt och bra utan en vante/lapp till.

Måste även passa på att säga att jag är otroligt nöjd över hur lätt det var att handla med eleven.se, jag la beställningen i onsdagskväll och idag så kom produkterna, väl packat och med samtliga produkter, igen. nöjd, nöjd, nöjd.
Ni hittar alla produkter och så mycket merHÄR!

Nu måste jag sminka mig och egentligen spela in en video, får se vad jag hinner.
Ha en fantastisk fredag mina vänner, tänk, det är den sista fredagen detta året, 2017 är snart slut och jag kan inget annat än att längta! 2018 kom fort!

Gillar

Kommentarer

Emma1998
Emma1998,
alltid skönt med träningsvärk för då vet man att man har gjort ett bra jobb 👏🏻👏🏻
nouw.com/emma1998
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92