Därför, älskar jag dig.

Äntligen lite nät som fungerar på tåget. Resan upp gick hur bra som helst med nätkoppling hela tiden men nu idag har det varit lite sämre. Jag har precis rullat förbi Varberg och nu så har jag äntligen tillgång till internet.

Resan ner har gått bra men varit ack så tråkig. Mycket folk, inget internet och allmänt trångt. Så jag skulle ljuga om jag skulle säga att jag inte vill vara framme i Halmstad typ nu.


Blev så besviken när jag velade runt på stationen tidigare idag. Jag skrev ju tidigare att jag skulle unna mig själv en lunch på tåget, eller rättare sagt en sushilunch, tror ni att dem tog kontanter? Nej. Hela den här resan har gått i kontanters täcken då jag vill bli av med så mycket kontanter som möjligt, jag tror inte att jag är själv om att man vill ha allt på kortet.

Så det fick bli en pressbyrå middag istället. Riktigt god dock. Blev överraskad eftersom att jag snabbt ryckte till mig det bästa vegetariska alternativet.

Sen så råkade jag se en sak som jag måste få snacka med er om. Jag är så lycklig över att ni kunna se att jag har gått över 1600prenumeranter på min youtubekanla, det är helt sjukt! Jag är så glad! Ni gör så mycket för mig bara genom att läsa mina ord här på bloggen men också alla som följer mig på youtube, det är därför jag älskar er alla! Så tack! Tusen tack!


Har ni inte sätt min senaste video så hittar ni den här nedan.

Så tack, tack, tack fina ni! Ni är kärlek!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92