"Fiskbehandling för två, tack"

This post contains adlinks from Adviral.

Eftersom att min fina födelsedagspresent tyvärr blir inställd så är jag nu ute efter den perfekta julklappen till min man. Något som verkligen får honom på fall. En julklapp som han kommer att prata om när vi är riktigt gamla. 
Eftersom att jag vet att han både skulle behöva och bli glad av ett besök på något spa eller något liknande, så har jag lagt eftermiddagen på att hitta den perfekt presenten och jag tror att jag har hittat hemsidan som har allt och lite till när det gäller att hitta den perfekta julklappen.

 Är det någon av er som har testat på någon av alla behandlingar ifrån greatdays.se? Jag klickade mig in där och hittade verkligen allt, fiskspa, resor, spa, hotel, vinprovning och så mycket,mycket mer, närmare 800 olika upplevelser i hela landet, det är imponerande, eller hur, och för riktigt bra priser om ni frågar mig (som inte har världens bästa ekonomi för tillfället)
Så en fiskbehandling kanske hade varit något? Någon som har testat på det? Är det lika läskigt som det ser ut att vara? Eller är det avslappnande och mysigt att ha småfiskar som äter på en?
​Men nu i skrivande stund så kommer jag på mig själv, hur rimmar man på fiskspa?

"Här får du inte pisk men kanske en fisk?"
​Får klura på den.

Vill ni hitta en perfekt julklapp och är i samma tankar som jag och vill ge bort en upplevelsepresent till någon av dina nära och kära så TRYCK HÄR! för att komma till Greatdays. 


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92