En dag- Två konstateranden

Godkväll!

Nu ska äntligen frågan som ni alla säkert har gått och grubblat på hela dagen besvaras, hur slutade egentligen sagan om Anna och tåget...?
Den slutade precis som jag förutsåg imorse, jag fastnade framför nyhetsmorgon med de sista kaffet i soffan och tappade helt mitt fokus ifrån klockan och fick i och med det småspringa till tåget för att sedan, när jag väl står där på perrongen och trycker på knappen för att gå in i tåget och ta plats se hur tåget sakta med säkert lämnar mig och rullar iväg.... jag missade alltså mitt tåg med några sekunder och fick så snällt vänta tills nästa tåg mot Göteborg skulle gå en halvtimma senare och konstatera att
1. Jag tror att jag börjar bli en tidsoptimist på äldre dagar...
2. Jag skulle minst bli 5 minuter sen till min utbildningsdag...

Till slut kom jag i vilket fall iväg och hittade rätt plats och missade inte mer än 6 minuter (för att vara exakt) av utbildningen och hade en riktigt fin dag med den otroligt trevliga överraskningen av att jag fick möta upp en massa av mina gamla klasskompisar som jag studerade ihop med igen och det var verkligen så roligt. Hallelulija för alla fika pauser när man är på utbildningar så att man har tid att "catch up" med alla igen.

Nu sitter jag och har tänt lite ljus, gjort en kopp te, tagit fram lite hummus chips och ska titta på veckans avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" innan jag ska göra Johan sällskap i sängen, jag är egentligen för trött för detta men vad gör det, ibland är det okej.

Jag hoppas att du har haft en superfin dag!

Gillar

Kommentarer

jessica
,
mysigt med kvällsmys och tea det brukar ja också dricka på kvällen eller varm choklad haha ❤
Amandizan
Amandizan,
Har aldrig provat hummus chips, hur smakar det? Haha du är inte ensam är lite av en tidsoptimist jag med😀❤️
nouw.com/amandizan
fibrolivet
fibrolivet,
Ha ha, ja du tycks i alla fall känna dig själv. Bra att det ändå blev en fin dag
nouw.com/fibrolivet
moahhansson
moahhansson,
Låter som en toppendag 😍
nouw.com/moahhansson
sofiefriden
sofiefriden,
Så typiskt 🙄 men tur det inte blev mer än 6 minuter. 🙂 Låter som en bra dag ändå ❤️
nouw.com/sofiefriden
Kamilla,
Tiden bara springer iväg för mig också. Jag som alltid var så i god tid förr.
kamillaskamera.com/
Fröken Rödlök,
Förhoppningsvis kanske du "lär" dig att gå iväg tidigare, att det är viktigt att inte fastna, även om det är lätt hänt. Hehe. Så typiskt att tåget rullar iväg när man trycker på knappen. Jag har aldrig vart med om det själv då jag alltid vill vara minst 15 miniuter innan men jag har sett det hända andra... sjukt trist.
www.frokenrodlok.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92