En dag i grått

Jag saknar min man

Jag avskyr min mans jobb just nu. Jag vet att det bara är en fas. Att det snart är över. Men jag saknar min man. Han sitter på riktgt 5 meter ifrån mig i sitt rum och är fullt koncentrerad på sitt. Han tittar ut ibland. Ger mig en puss, eller ja, idag har jag fått hela sex stycken. Rekord! Kramar på W innan han smiter in igen. Fokuserad.

Halva förra veckan, hela helgen, igår och sen idag och mest troligt fram tills fredag kommer han att jobba så här galet mycket. Börjar vid 08 och slutar runt 22/23 på kvällen. Det är inte okej. Jag vill skratta. Krama och bara vara med min man. Jag saknar han. Tur i otruren är att han jobbar hemifrån. Tänk om jag inte skulle fått dem där dagliga pussarna?

Vad galet allt låter, som att vi är nykära och inte snart når 11 år tillsammans.

Idag har allt varit grått. Grått väder ute. Mörkt och grått inne. Jag har nu tänt upp ett ljus, satt igång ett avsnitt av Greys Anatomy och ska snart sätta igång med redigeringen på videon som ska ut imorgon men jag tror att detta blir en lugn och tidig kväll. Jag känner mig trött efter allt bus med lille W och längtar redan nu efter sängen.

Jag hoppas att ni har haft en jättefin dag.
Vi hörs igen imorgon.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,

Förstår att du är less när dagarna är så långa för honom! Måste vara påfrestande <3

nouw.com/celinelundqvists
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92