En egen förmiddag 

Godmorgon!

Hej mina vänner och godförmiddag på er!

Eller nej, nu när jag tänker efter så räcker det inte med ett ända litet hej utan det behövs flera så, HEJ men älskade vänner, vad jag har saknat er!

Nu har det gått en tid sedan jag bloggade sist och det har verkligen inte varit ett aktivt val utan det har helt enkelt bara blivit så. Trot eller ej. Dagarna bara springer iväg och veckor känns som få dagar. Ända sedan lille W kom så har tiden verkligen sprungit iväg och jag försöker dag in och ut försöka sakta in, njuta lite extra, men även om jag gör allt i min makt för att stanna tiden så mycket som möjligt så springer den vidare och jag kommer på mig själv att sitta med tankarna om "vad är det som händer".

Anyway... nu sitter jag faktiskt i min ensamhet med en kopp kaffe med nyhetsmorgon igång i bakgrunden med utsikten över vårt julfina hem. J tog lille W ut på en långpromenad i vagnen och sa till mig att ta en ensam förmiddag, han ville ha egentid med W samt att han tyckte att jag förtjänade en morgon "old style" alltså innan lille W kom till oss och även om jag förstår och inte klagar så saknar jag mina killar redan något enormt och hur konstigt är inte det egentligen? Jag menar, dem har varit borta i 1 timma.

Jaja, idag så är planerna att bara mysa här hemma med familjen samt att vi ska baka tre olika sorters julgodis som vi tidigare aldrig har gjort, vi brukar alltid stanna baket vid knäck och lussekatter men nej, i år vill vi vara mer kreativa och julgodis med recept från Ernst och Roy Fares blir spännande att sätta "tänderna" i.

Åh vad jag har saknat detta, att få prata med er på detta sätt, att få blogga! Detta är ju en så stor del av mig. Jag ska göra mitt bästa för att få ut minst ett inlägg om dagen precis som innan så wish me good luck!

Jag hoppas att du får en underbar dag!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,

Det är stunder att ta tillvara på

nouw.com/stenhagenbettan
MissJohansson
MissJohansson,

Verkligen, även om det var tufft så kan jag tänka mig att det är stunder att verkligen använda väl.

nouw.com/missjohansson
Popprinsessan
Popprinsessan,

Hej! Ja, men visst flyger tiden iväg! Ställ inte så höga krav på dig själv att du måste blogga varje dag, snart hittar du tillfällen då det passar in i din vardag. Ska bli spännande att se vad det blev för godis. Tror att jag ska fixa lite knäck idag! Och åt något smarrigt med mandel, vit choklad och kokos som hade varit kul att testa också. Lycka till idag!

nouw.com/popprinsessan
MissJohansson
MissJohansson,
Det går för fort! Hur kan veckor kännas som dagar? Hoppas att du hade en underbar jul och god fortsättning 😊
nouw.com/missjohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,

Hoppas du fick njuta av din stund idag 😊

nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
Det fick jag absolut! Jättetufft men ändå välbehövligt.
nouw.com/missjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Så underbart med en liten uppdatering! Du har verkligen varit saknad här inne fina du. Kan förstå att dagarna bara springer iväg nu när du har en liten bebis där hemma. Känns nästan overkligt vad snabbt tiden går i början minns jag. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,
Ja men verkligen! Tack snälla du! vad glad jag blir! Det gör dem verkligen! Veckor känns som dagar! Stor kram till dig! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92