En fantastisk dag

God kväll!

Av någon konstig anledning så känns det nästan som att jag har varit otrogen mot bloggen idag när jag knappt har varit inloggad eller knäppt några bilder efter denna helt fantastiska dag, visst några bilder har det allt blivit men inte alls lika många som jag hade hoppats på... men sånt är livet, man kan helt enkelt inte vara uppkopplad hela tiden.

Jag började min dag helt enligt plan med att storstäda hela lägenheten, alltså finns det något härligare än en ren och fin lägenhet? Jag tror inte det.
Efter det åkte jag och hämtade min mamma för att sedan köra oss till Överby för lite shopping och en riktigt god fika, det blev faktiskt ett litet köp för min del, delar med mig om det imorgon.

Efter vår lilla shoppingtur så åkte jag och Milon med till mina föräldrar för middag och mys, nu är det äntligen vår för idag var det dags för grillpremiär, alltså hur gott?

Pappa och min systers sambo stod för grillning som bestod av hamburgare, Quorn för mig och det var sååå gott! Jag ÄLSKAR verkligen grillat! Men vem gör egentligen inte det?

Jag och Milon kom i vilket fall precis hem så nu är hela lägenheten fylld av tända ljus och jag sitter åter igen i Johans stora tjocktröja och med ett glas rött framför "Pitch Perfect" som vissas på tv4. Trött men så nöjd efter denna fantastiska dag. Dessa dagar borde man ha varje helg med undantag att Johan borde vara hemma.

Hoppas att du har haft en fin dag så hörs vi mer imorgon!

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Men oh så härligt =D, gillar jeanskjolen med
nouw.com/sweetwords
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Tack! Jag med! <3
nouw.com/missjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså - vilken toppendag!! Det är dom dagarna man nästintill glömmer blogg, dom som verkligen är bäst, hihi! Stor kram finaste <3
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen! Kan inget annat än att hålla med dig! Kram till dig! <3
nouw.com/missjohansson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Haha du jag brukar också ha den där känslan ibland när man helt har kopplat bort bloggen coh glömmer att fota, oftast är det ju dagar då man verkligen lever i nuet och mår bra. Det där lät inte helt fel du 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
MissJohansson
MissJohansson,
Kan inget annat än att hålla med dig! <3
nouw.com/missjohansson
celinelundqvists
celinelundqvists,
Alltså grillmat! Dör så avis jag blir nu!
nouw.com/celinelundqvists
MissJohansson
MissJohansson,
Sååå gott! Man vill nästan äta det till varje middag! Mums!!
nouw.com/missjohansson
Sarah,
Espresso House har bästa fikat 😊
CheerSarah.devote.se
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92