En kväll på stan

Allt går i ett och känner mig en en trasa i bakfickan på en person som springer runt och fixar och dammar men aldrig riktigt blir nöjd, där av transan i bakfickan.

Hej mina hjärtan, jag kanske ändå ska börja där. Jag sitter med en kopp kaffe i soffan och tittar på lille W som leker pajas på vardagsrums golvet med en grotesk mensvärk. Något av det bästa med att vara gravid måste ändå vart att jag slapp min mens och mensvärk. Idag är verkligen en sån dag då jag bara vill lägga täcket över huvudet och kolla på romantiska kärleksfilmer hela dagen varvat med kaffe och choklad men nej, nej, nej som lille W har börjar säga efter mig (jag är nästan säker på att han har fått det av mig) det får vi göra en annan gång för här ska det busas i mängder.

Ikväll ska jag dock iväg och äta middag med en kompis på stan och det ska bli så mysigt. Jag minns på riktigt in när jag var ute sist och träffade en kompis utan barn. Förstår ni att jag ser fram emot detta?

Jag hoppas att du har en fantastisk dag!
Vad hittar du på?

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92