En natt på golvet

20.7.20

Godmorgon ifrån golvet i vardagsrummet.

Eftersom att vi tog och drog igång vår lilla renovering av sovrummet igår så blev den enkla lösningen att helt enkelt lägga ut madrassen till vår säng på golvet i vardagsrummet och spendera natten där och trott eller ej men vi har sovit riktigt gott, både jag och J.

Jag vaknade lite efter klockan nio utav bubblans sparkar och beslöt mig för att ligga kvar och bara mysa med Milon samtidigt som J sov vidare bredvid. Om man säger såhär. En mysigare start på denna måndagsmorgon får man leta efter.

Idag så väntar ett besök på Ikea. Vi ska kolla efter förvaring att ha under sängen samt nya sänglampor. Nu vill vi ha det nytt och fräscht så allt "gammalt" minus sängen och nattborden (samt tv:en om vi ska vara helt ärliga) kommer att bli utbytt, inte för att det är speciellt mycket kvar men ändå. Nytt är ändå nytt.

Jag är sååå spänd på om resultatet blir som vi tänker oss att det kommer bli eller om det blir helt fel eller helt magiskt. Hoppas på det sist nämnda.

Så nu får vi se om vi blir klara med målningen idag och får sova i vårt "nya" sovrum inatt eller om det blir ytterligare en natt på golvet.

Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Gravida är som häckande fåglar säger mon väninna Eleonor som är barnmorska. Man ska reda sitt bo
nouw.com/stenhagenbettan
MissJohansson
MissJohansson,
Finns nog en riktigt fin poäng där 😊
nouw.com/missjohansson
fridachristinas
fridachristinas,
Va mysigt det lät! Lite som en övernattning när en var liten 😍 hoppas att sovrummet blir bra!
nouw.com/fridachristinas
MissJohansson
MissJohansson,
Det var riktigt mysigt! Precis så! Det kommer nog bli superfint! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92