En sån där perfekt stund.

Det vart verkligen en sån där perfekt stund tidigare idag i skogen. Fåglarna sjöng, det regnade inte och det var inte för kallt men inte för varmt utan helt perfekt. Så otroligt skönt precis som jag hade förutsätt tidigare idag, bara man kommer ut så är det rätt skönt och avslappnande, hellre fågelsång än en missnöjd hund.


Min första tanke var att ta med systemkameran ut till skogen för att ta några härliga höst naturbilder samt nya fina bilder på Milon, men som vanligt så glömde jag bort allt och fick fota med mobilen istället och jag måste säga er att det blev inte så dumt ändå, jag menar, dessa bilder är absolut inte perfekta men ändå fina för att vara tagna med en Iphone8.

Nu skall jag mysa ner mig bredvid min andra hälft i soffan och försöka få honom att kolla på "Ensam mamma söker" tillsammans med mig, önska mig lycka till!

En härlig bild från när jag och mamma tog lite foton för ett samarbete med bästa Gina. Älskar verkligen dessa bilder, inte för att det är jag på dem (hehe) utan mest för ljuset, så fint, älskar naturligt och fint ljus.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92