Pulsande snö med glada leenden

Jag är en blandning av varm och kall just nu, varm och skön i kroppen med med kalla röda kinder. Härligt.

I fredags så "flyttade" vi till Vänersborg och ska vara här nu i två veckor och för att starta denna lilla visit på bästa sätt för både mig och Johan men framför allt hundarna så åkte vi ut till Golfbanan här i Vänersborg och släppte hundarna så att dem fick springa av sig och leka i snön. Dem leendena som är i hundarnas ögon och ansikte när dem får springa fritt och bara "leka" är nog något av det finaste som finns att titta på. Att veta att dem uppskattar det något enormt, det är så stort för mig. Så vi har haft en jättefin förmiddag ute i snön. Det är verkligen kallt här. Något enormt kallt. -9grader var det nu när vi var ute, galet! Men samtidigt så skönt när solen ligger på och det är alldeles vindstilla. Jag märker nu att jag skulle kunna skriva ner hur mycket som helst om denna förmiddag men det blir kanske lite långtråkigt att bara läsa om hur fantastisk vi har haft det om och om igen.

Nu så börjat mina "måste" på riktigt. Jag har ni tagit fram en stor kopp kaffe och ska starta upp denna dagen ordentligt, med video redigering först på listan. Men det känns så bra! Hur skönt är det inte att man får så härligt ny energi av att vara ute! Så skönt!

Bilden är ifrån min inspelning av videon "We are one" Inte alls lika mycket snö hemma då som det är här nu.

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Härligt å va ute med hundarna å låta dom leka lite 😃😊
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92