Erkänn att detta är den bästa känslan!

Jag är som sagt en sån där person som älskar när det är ordning och reda här hemma med var sak på sin plats så när jag är ensam brukar jag passa på att i stort sätt alltid städa och plocka här hemma.
Helt seriöst nu, finns det någon goare känsla i kroppen än när man städar, plockar och grejar hemma med sjukt hög och bra musik spelandes ur högtalarna som gör att man kan gå helt banans och dansa ren fuldans till? Jag tror verkligen inte det och om det finns det så borde dem ligga på en första delad plats.

Inom mig så skapas det ett brus när det är saker och oordning i min närhet, det är liksom för mycket och jag kan inte slappna av framför en exempelvis serie om jag vet att det är stökigt.

Bruset är nu i vilket fall som bortblåst och jag sitter mer än nöjd och lyssnar vidare till min favorit städnings/ life is good spellista som du hittar HÄR på Spotify- made by me, made for cleaning and great times!

För att avsluta denna dagen på topp så funderar jag skarpt på att ta ett härligt bubbelbad, imorgon bär det ut till Göteborg för att kolla på inte en utan två bilar, har ni ÄNTLIGEN hittar vår pärla? Det blev en liten teaser till imorgon.

Vad har du gjort idag?
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men så himla fint, man mår ju så mycket bättre när man har det fint runt omkring sig! <3 Stor kram fina du!
nouw.com/lillymihlte
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Så mycket bättre! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Emmamehrali
Emmamehrali,
Såååå fint det ser ut! Jag städad faktiskt bäst när jag är själv hemma. Tror att det är som du säger då kan man göra sin fuldans haha kram på dig 💕
nouw.com/emmamehrali
MissJohansson
MissJohansson,
Helt underbart! Haha! Kram!
nouw.com/missjohansson
Matildaberlin
Matildaberlin,
Hade helt klart kunnat vara jag som skrev det första hahaha! Lever just nu i ett totalt kaos (tenta p plus flyttpack - ingen bra kombo) och jag håller på att bli galen, hehe. Så njut lite utav ordningen för mig är du snäll =) KRAM <3
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
<3 Absolut! Alltid! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92