Ett perfekt avslut

Och där var även denna dagen påväg att ta slut och om ni frågar mig så har dagen verkligen sprungit förbi och jag har hunnit med precis allt som jag ville få gjort plus en spontan och mysig promenad med mamma i det fantastiska höstvädret som vi här i Vänersborg har blivit bjudna på idag, klarblå himmel och en stor sol. Härligt.

Nu under kvällskvisten har jag legat i soffan och kollat på serier med Johan och bara myst. Dock så har jag gått runt och varit lite småkall under dagen och framför allt kvällen så för att avsluta denna fantastiska lediga dag på bästa sätt bestämde jag mig för att tappa upp ett varmt bad, lägga en ansiktsmask och tända lite ljus och jag kan lova er att hade jag inte haft praktik imorgon så har jag lätt tagit med mig en drink ner i badet. https://www.wish.com/product/5b2b54af3fa5f517689f34c1

Om det är någonting som jag verkligen älskar så är det mitt badkar, att ha möjligheten att slå sig ner i badet efter en tuff dag med tända ljus och bara slappna av. Att bada är underskattat, så mycket kan jag väl säga.

Idag passade jag även på att testa min nya ansiktsmask, en lermask som jag faktiskt har klickat hem ifrån Wish, trott eller ej (NI HITTAR DEN HÄR) När jag klickade hem den för 44kr (eller vad det nu var) så tänkte jag att jag skulle få en lika stor och fin burk som på bilderna, men icke sa nicke burken är pytteliten så tur är väl det att den var otroligt dryg så hur fungerade den nu då? Lermasken ifrån Wish? Riktigt bra! Den var som sagt dryg, mjuk och lätt att applicera och huden känns mjuk, len och rengjord nu efteråt, så trott eller ej men jag rekommenderar faktiskt detta.

Nu ska jag hämta mig en kopp te och kolla på "Svenska Hollywood fruar" tittar ni? Är ni lika chockade som jag över hur en viss fru talade till en viss annan fru? jag är utan ord! Det ska bli spännande att se hur detta avslutas ikväll. Taggade?

Önskar er en fin kväll!

Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Härligt med ett dopp i badkaret. Det gjorde jag för 2 veckor sen eller så när jag kände mig sjuk i hopp om att badet skulle hjälpa(enligt fakta jag fann om Det) men hjälpte inte speciellt mkt. 😕 men var ändå gött å ligga i det härliga varma vattnet ändå en sväng. Såndär röd badskum har jag oxå men i större flaska heh!
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det är så skönt! Finns inte mycket som är bättre än så 😍
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92