Ett, Två, Tre- Fredag!

It´s Friyeah people!

Godmorgon mina vänner!

Ett, två, tre, DET ÄR FREDAG! Min favoritdag på veckan är här och jag har vaknat upp med ett stort leende på läpparna, en fantastisk känsla i hela kroppen och med en liten bubbla som säger godmorgon i magen.

Igår så var jag strandsatt i mitt hem hela dagen, jag hade enormt ont i hela kroppen och var otroligt trött exakt hela dagen trotts att jag just nu sover som en prinsessa.

Så lyckan är total när känslan i kroppen idag är rätt, pigg och med energi, fogarna känns men på en helt annan nivå och jag bara längtar tills jag kan sätta igång att städa i lägenheten, byta gardiner i vardagsrummet och bara röra på mig, lite lätt och långsamt.

Ikväll så vankas det kalas för Elin eftersom att hon fyllde år i onsdags och hon har bestämt sig för att i år ha en kräft/räk/lax skiva, dock så har jag inte ätit kräftor på en evighet så jag tror att det lutar mer åt räkor och lax för min del.

Jag önskar dig en fantastisk fredag eller jag menar FRIYEAH!

Vad har du för planer?

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Jag vaknade med en känsla av lördag
nouw.com/stenhagenbettan
MissJohansson
MissJohansson,
QueenGniztra
QueenGniztra,
Trevlig helg 🌹
nouw.com/queengniztra
MissJohansson
MissJohansson,
Tack och desamma till dig! <3
nouw.com/missjohansson
johnssons
johnssons,
Åh kul med firande av elin!<3
nouw.com/johnssons
MissJohansson
MissJohansson,
Ja! Det vart verkligen jättelyckat!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92