Få det naturliga glowet i sommar.

Jag vet inte hur det är mer er men jag har aldrig riktigt tyckt om eller uppskattat att sminka mig under sommaren. Det är varmt (oftast i vilket fall) vilket gör att jag upplever både min hy och sminkningen som rinnande, tung och obekvämt. Ja bättre än så kan jag faktiskt inte beskriva det på.

Detta har i vilket fall lät till att jag i stort sätt endast använder ögonbryns penna och mascara till vardags och kanske lägger till lite ögonskugga och något glans på läpparna till dem mer festligare tillfällena.

Det som jag dock saknar är att jag inte känner mig fräsch på samma sätt och har därför letat länge efter en bas som känns bra under sommaren och inte överflödig eller tung och nu har jag äntligen hittat rätt tack vare Glossyboxs senaste box.

Glow Drops från Jecca Blac min nya favorit till alla tillfällen.

En highlight primer för ansiktet med en härlig doft som är lätt att applicera och gör precis vad den lovar att göra, ger dig det där naturliga glowet på huden med en lätthet vilket gör att du känner dig så mycket fräschare, eller det är i vilket fall vad jag tycker.

Kom direkt till den HÄR (Klick)

Detta är min absoluta favorit ur månadens box och jag har använt den flitigt ända sedan jag fick min box i tisdags. I just LOVE it!

#bestofnouw #naturligtglow #tips #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Oh det är en produkt jag aldrig sett innan, men glow under sommaren är ju ett måste! Det snyggaste att ha :> Det och ögonbryn speciellt! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
MissJohansson
MissJohansson,
Eller hur! Du får kolla in den. Im in love! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92