Familjemiddag på Cyrano

Igår så satt jag och gick igenom mina bilder på mobilen och kom i samma veva fram till att jag inte ens har delat med mig om vår mysiga familjemiddag som vi hade på Cyrano här i stan för ca två veckor sen för att fira min examen (inlägget om examen kommer inom kort, jag har inte glömt bort)

Eftersom att det inte var speciellt varmt ute så bestämde jag mig för att gå all in med min nya favorit blus ifrån Gina Tricot, alltså hur söt är den inte?

Vi möttes upp när klockan var runt halv åtta på kvällen och beställde in en flaska bubbel för att fira mig ordentligt, och med faktan i handen... borde inte alla kvällar på resturang starta med ett glas bubbel? Enligt mig ger det verkligen en lyxig touch på det hela samtidigt som det är sjukt gott!

Dem enda i sällskapet som ville vara med i bild, min fina mamma och syster.

Jag tog deras halloumiburgare som var helt ny på menyn och den smakade ljuvligt! Halloumi är verkligen underskattat om du frågar mig, alltså hur gott?

Kvällen var verkligen perfekt, vi skrattade och pratade precis hela kvällen lång, jag fick min examen present biljetter till GYLLENE TIDER I SOMMAR PÅ ULLEVI, ja, jag blev väl typ överlycklig! Innan vi sedan gick hemåt.

Det är verkligen härligt att umgås med min familj, vi har alltid det så roligt när vi umgås och jag ser så fram emot nästa middag på Cyrano med familjen.

Kärlek till dig.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Nämen åh vad mysigt ni verkade ha haft det alltså!! Guud vad roligt med gyllene tider!! 😃 <3
nouw.com/emmaengstrom
MissJohansson
MissJohansson,
Ja! Jag LÄNGTAR! Kram! <3
nouw.com/missjohansson
Hilma
Hilma,
Men åh vad mysigt med familjetid! 😊 <3
nouw.com/hilma
MissJohansson
MissJohansson,
Verkligen jättemysigt! <3
nouw.com/missjohansson
sweetwords
sweetwords,
Oj vad ni är lika =D
nouw.com/sweetwords
MissJohansson
MissJohansson,
Hihi, tack! Lite kanske
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92