Familjemiddag på HamnMagasinet

I lördags så var det dags för månadens "familjemys" och det resulterade i ett resturang besök i Trollhättan på Hamnmagasinet. Dagen till ära så bjöds Vänersborg på nytt av en sista tusch av sensommar värmen och jag kunde i och med det använda mig otroligt snygga klackar ifrån Nelly för kanske sista gången denna terminen and I loved it!

Vi åkte till restaurangen "Hamnmagasinet" som ligger precis vid vattnet i Trollhättan och har en miljö som skriker "Cozy" möter industriell hamn, typ och tror ni att jag kom ihåg att fota? Självklart inte, inte på miljön eller på min outfit så för att göra kvällen minnesvärld så passade jag på att fixa detta inne på toaletten i restaurangen, man tar ju sina chanser, eller hur?

Vi valde att lyxa till det ordentligt med en trerätters middag och ja, maten var en blandning av "jättegott" och okej, i vilket fall för mig som åt vegetariskt.

Till förrätt serverandes i vilket fall en riktigt krämig risotto som var smaksatt med bland annat saffran och de smakade ljuvligt och jag kunde inte släppa tanken vid varje tugga- Varför använder man inte saffran i matlagning och bakning oftare?

När det var dags till huvudrätten så blev jag lite lätt chockad över vad jag fick in, det vegetariska på kvällens meny var kort och gott, Purjolök med tillbehör. Tillbehören var magiska! Såsen tillsammans med nötterna kunde smakade guld i munnen och purjolöken var.... ja, bränd?

Väl under det brända var löken riktigt god med en härlig smak men det kändes rätt udda att få in en svart bit lök som huvudrätt....


Vi hade i vilket fall en underbar kväll, skrattade och bara njöt av varandras sällskap.

Familjetid när den är som bäst.

Gillar

Kommentarer

moahhansson
moahhansson,
Så mysigt 😍😍
nouw.com/moahhansson
sweetwords
sweetwords,
Oh så gott och mysigt
nouw.com/sweetwords
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Är det en tradition ni i familjen har varje månad?
nouw.com/stenhagenbettan
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men herregud vilken kväll & ännu ett herregud för pangbruden på bilderna - du är så vacker! <3 Kramis!
nouw.com/lillymihlte
Kamilla,
Vad mycket mys med middag med hela familjen. Så fin du var och maten så amazing ut
kamillaskamera.com/
Amandizan
Amandizan,
Vilken underbar kväll det låter som ni hade och förrätten låter verkligen så god. Tror jag också skulle vara skeptisk till huvudrätten, 🤔kram fina❤️
nouw.com/amandizan
Madde,
Så mysigt ni verkar ha haft det. Familjemiddagar är så vitkga, men så svårt att få ihop det. Vi jobbar oregelbundet och det är alltid någon som inte kan.
www.nouw.com/madelena
happyM
happyM,
Åh vad mysigt ❤️
nouw.com/happym
sofiefriden
sofiefriden,
Ser ut att vara god mat. Klackarna var snygga! 👌❤️
nouw.com/sofiefriden
Michelle
,
Så härligt när man får ungås med familja o ha familje tid tillsammans. Glassen såg ju jättegod ut 😍
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92