Fantastisk kväll

Vilken fantastisk eftermiddag och kväll jag har haft, perfekt på alla sätt och vis. Jag har under varje kväll denna vecka och föregående vecka studerat och pluggat i mängder och bestämde mig idag för att gå efter nya ord som jag lärde mig innan jag började att studera.

"Livet utanför studierna stannar inte upp bara för att du studerar"

Någon som känner igen sig eller har hört dessa ord tillsammans förut? Idag efter skolan så valde jag att följa dessa ord ut i fullo och det vart så lyckat.
Runt 17 tiden så satte jag mig i bilen och åkte till min äldsta och närmaste vän (alltså som jag har känt längst) och spenderade kvällen, tanken var att vi skulle dricka lite te och bara mysa en lite stund men så blev det inte riktigt.

Vi har pratat om allt, minnen till tankar och funderingar, allt som man verkligen kan tala om med sin bästa vän och vilket mumsbord U dukade upp, alltså avokado, tomat, mozzarella, baguetter mm så gott! Perfekt middag om ni frågar mig.

Efter en härliga och välbehövd kväll åkte jag vidare hem till min syster och drack mer te och myste lite till.
Ibland så behöver man verkligen såna där ego kvällar där mys är det ända som står på schemat, märkte typ nu hur mycket "mys" jag har skrivit i detta inlägg, men jag tror att ni överlever.

Nu ska jag ta ett nytt avsnitt av nya favoritserien "The Good Place" på netflix innan sängen kallar.

Hoppas att ni har haft en helt fantastiskt dag!

Gillar

Kommentarer

clarabergertorres
clarabergertorres,
men så gott dwt ser ut!!
nouw.com/clarabergertorres
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92