Fettisdagen

Vilken lycka det blev i hela kroppen när mamma kom hem ifrån jobbet med nybakta semlor ifrån vårt bageri här i stan, ni vet när dem är så där saftiga i brödet och grädden fortfarande är perfekt fluffig, finns det något godare? Det kan inte vara mycket som slår det en sån här vanlig tisdag i Vänersborg.


I övrigt så har jag spenderat eftermiddagen med plugg och mys med familj samt förberedelser inför mitt event som går av stapeln om redan 12 dagar! Det är helt sjukt! Taggad till tusen samtidigt som jag kan fråga mig själv om jag vet vad jag har gått in på egentligen, det måste ju vara nerverna som spökar? Eller hur?

Var bara tvungen att ta en klassisk "toalettselfie" på toaletten förut, när jag var liten, eller ja, yngre, så tog jag alltid min selfies inne på toaletten pga den vita och "rena" bakgrunden, knäppt.

Hoppas att ni har haft en toppen dag mina vänner! och pga min nyfikenhet så måste jag fråga, har du ätit någon semla idag? Eller har du testat något nytt i år? Natchosemla kanske?

#nouw30daychallenege

Gillar

Kommentarer

Lexochlogan
Lexochlogan,
Varit mycket semlor idag, inga här dock
nouw.com/lexochlogan
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Vad härligt med semla då. Jag köpte oxå en semla å åt ikväll. Glömde dock å ta bild på den så heh!😊
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92