Five days of valentine

Detta inlägg innehåller reklamlänkar ifrån Adviral

Om bara några dagar eller rättare sagt 5 dagar s�� är det dags för året kärleksdag, i vilket fall enligt almanackan och min plan är att jag ska sprida lite extra kärlek här på kanalen blandat med härliga kärlekstips och presenter till alla hjärtans dag, hur mysigt?

Som ni säkert har förstått så älskar jag kärlek och är så otroligt galet, crazy kär i min fina Johan, jag är så glad att han och jag hittade varande i Karlstad för ett antal år sen och att det fortfarande pirrar i hela kroppen när jag ser på honom, den kärleken önskar jag verkligen alla.

Så dagens kärlekstips och det första tipset från min lilla "Five days of valentine" kommer ifrån Bangerhead.se som fram tills imorgon (den 10/2-18) har hela 20%rabatt på all hudvård, den perfekta presenten till par, honom eller henne, jag menar hur mysigt är det inte med hemmaspa för dig och din kärlek? Tänk er lite massage, tända ljus, anisktsvård blandat med lite bubbel och vindruvor, skön och avslappnande musik, bara du och din kärlek? Åh vill ha hit Johan nu!!

Ni hittar med om detta på bangerhead.se

Så nu till min nyfikna fråga till er mina fina läsare, hur kommer du att fira alla hjärtans dag?


Gillar

Kommentarer

Jackie,
Alexandra ,
Yela
Yela,

Super bra tips 😃 Ska ta och kolla in det!

nouw.com/yela
Kamilla,

Banger Head säljer riktigt bra produkter. Jag brukar handla från dem. Bra tips.

kamillaskamera.com/
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92