Five days of Valentine #2

This Post contains adlinks from Adviral

Tusen tack för den otroligt fina responsen som jag har fått för min lilla mini "nedräkning/miniserie" inför alla hjärtans dag, det gör mig verkligen så glad att detta uppskattas.

Har du inte hittat någon present för alla hjärtans dag än? Eller känner du att du vill slå på stora trumman och verkligen unna dig och din kärlek något extra?

Jag har tipsat er om Greatdays.se tidigare men det är verkligen någonting som jag kan tipsa om, om och om igen och passar verkligen alla.

Greatdays.se är en helt fantastisk hemsida (i mina ögon) där du kan boka upplevelser runt om i värden till förmånliga priser och specialerbjudanden. Förra året till Johans födelsedag så bokade jag en härlig resa till Öland med kärlek i fokus via greatdays.se till honom och mig i födelsedagspresent. Förra året var ett tufft år för mig och Johan, inte förhållande mässigt, utan med allt som har hänt runt om oss, och ville på så sätt ge oss/honom en resa till ett ställe där vi aldrig har varit förut för att visa honom min uppskattning och kärlek.

Så i mars så åker bilen mot Öland för en romantisk weekend endast för mig och min fina man, jag längtar verkligen! Så otroligt mycket!

Plus! Hur fin är inte presentasken? Så fin! Det gjorde verkligen allt så mycket större och romantiskare, finns det något ord som heter så?

Så hitta din resa/ upplevelse hos greatdays HÄR!

Var skulle du vilja åka med din kärlek?

Gillar

Kommentarer

Lollo
,
Tror man säger ”mer romantisk” 🤣
MissJohansson
MissJohansson,

Tror att du har helt rätt, fel ordval av mig, tack fina för tipset! <3

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92