Flyr från hemmet

Vad mysigt det är att sitta och små jobba lite på ett cafe´. Som jag berättade tidigare så har vi hantverkare hos oss som river vårt hallgolv hela dagen.
Dem hade inget emot att jag skulle vara hemma utan tog det mer för givet men jag känner att jag inte vill vara där, av någon anledning så känns det som om dem gör sitt jobb bättre om inte jag är där, visst kan jag ha fel men det är en känsla.

Jag sitter nu på maxicafét i Halmstad och har tagit mig en kopp kaffe och en vaniljbulle, mums! Ibland får ma lyxa till det lite. För något år sen så renoverade dem upp detta caféet från ett då redan mysigt ställe till det idag, ett av dem mysigaste ställen jag vet, bra priser, stort men mysigt, man tänker inte på att det är ett stort varuhus i väggen intill, perfekt.

Så här kommer jag att sitta nu i någon timma eller två, får se hur länge det blir, dock så har jag glömt mina glasögon hemma så ja... vi får se hur länge jag orkar sitta här och om jag grejar med mitt eller sätter på någon film/serie... det är frågan det.

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92