Fördelar med SF

Positiva listan!

Någon gång då och då borde alla skriva en positiv lista, en enkel lista som bara består av positiva punkter med allt negativt helt uteslutande åt sidan och egentligen... när jag tänker efter både en och två gånger så borde man alltid skriva just denna listan när det är en riktigt mulen och tråkig ute och allt känns skit eller när man inte riktigt vet vad det är man känner.

Jag delade med mig igår om att Johan har åkt iväg denna veckan med sina vänner vilket betyder att jag och djuren är ensamma hemma tills på söndagskväll och även om jag jobbar, ska gå på konsert, träna och träffa mina vänner så känns det ändå så tungt att min trygghet inte är hemma och att jag inte kommer att kunna få dem där dagliga, fantastisk pussarna och urdåliga skämten på en helt vecka.
Så för att vända min saknad efter Johan och för att inte fokusera helt eller bara på att räkna ner dagarna så har jag gjort en egen och enkelt lista på dem positiva, alltså fördelarna med att ha SF "Sambo Fritt".

Alltid städat

Ni som har läst min blogg under en tid har vid detta laget lärt er att jag älskar att ha det städat och fint med var sak på sin plats. Detta är tyvärr ingenting som Johan bryr sig speciellt mycket om. Förstå mig rätt nu men han stänger av irritationer över tvätt, prylar och stök i hemmet och kan låta det ligga i dagar utan att han höjer på ögonbrynen eller få kli i fingrarna om att det MÅSTE städas, som jag hade fått.

Med denna vetskapen så har jag kommit fram till att denna veckan kommer att vara helt fantastisk när det gäller bruset i min hjärna som går igång så fort det blir stökigt, rörigt, finns disk i köket, det kommer nämligen inte att finnas. Jag kommer att ha det städat och iordning hela veckan med undantaget på djuren som kanske tar och slänger ner i blomma i golvet eller att jag kanske trampar på en hundleksak eller två men utöver det är det jag som styr, and I love it!

Mer plats i sängen

Nog att jag alltid älskar att somna i Johans trygga och varma famn så är det ändå rätt skönt att kunna bre ut sig ordentligt. När jag är ensam hemma och har vår 1,60 säng helt för mig själv så ligger inte jag på min sida utan jag brer ut mig ordentligt och sover i mitten, som ett kryss eller min favorit, rakt över med huvudet på Johans kudde och fötterna på min sida av sängen, man får ju passa på.
Samt att jag aldrig behöver känna mig ensam för dem tomma utrymmen som blir kvar i sängen fyller djuren upp och det är bara för MYSIGT!

MIN MAT

Jag får laga min mat och äta vad jag vill utan några kommentarer, behöver jag ens lägga en kommentar under denna punkt egentligen?

Det jag vill se, får jag se

Jag är ju som sagt ett reality fan, drama fan och tittar gärna på romantik och någon av alla mina serier och det är så skönt att kunna kolla in någon av alla serier som jag följer eller se ett specifikt program utan att få frågan "Snälla... kan vi se på något annat" för nu vissas det som jag vill se på och jag älskar just det!

Jag får sakna min man

Detta är nog den viktigaste punken i dagens positiva lista. Även om det låter som att vi ska vara ifrån varandra i ett år om man läser mina texter och lyssnar på klumpen i magen vissa gånger så är detta ändå otroligt viktigt. Tänk. Jag har faktiskt lyxen att få sakna en man som jag älskar mer än något annat. Jag får längta efter honom och jag får vänta på honom. Jag får känna det där pirret i magen på söndag när jag inte har träffat honom på en vecka. Jag får den där första pussen som kommer att vara så där perfekt eftersom att vi har saknat varandra.

Saknad kan verkligen vara så vackert, fint och jobbigt på samma gång. Har jag inte rätt?

Detta är min positiva lista för denna veckan men ett, om ni frågar mig, passande tema.

Så nu har jag en önskan till dig. Jag önskar att du sluter ögonen efter att du har läst detta och berättar högt och tydligt för dig själv något positivt som har hänt idag.

Det kan vara svårt och du kan till och med tänka "vem tror du att du är" men det är bara en önskan, inget mer märkvärdigt än så.

Gillar

Kommentarer

sandrakannasto
sandrakannasto,
Att ta fram de positiva sakerna är verkligen viktigt☺️ Härligt att du kan plocka fram en lista med positiva saker fastän det förstås är jobbigt att vara utan sin sambo. Det där med saknad har du så rätt i! Jag tror att det är nyttigt att få sakna varandra ibland☺️ Å ja, det är så underbart när man väl träffas sedan🥰 Kram❤️
nouw.com/sandrakannasto
fibrolivet
fibrolivet,
Så sant.... något positivt idag... att jag har ett jobb att gå till med härliga arbetskamrater.
Ibland känner jag att jag skulle behöva sakna min familj.... de är alltid med mig
nouw.com/fibrolivet
sofiefriden
sofiefriden,
Härlig och positiv lista! 👌😁 Jag måste få ihop lite listor, får ta tag i det 🙂
nouw.com/sofiefriden
Alltcreepy
Alltcreepy,
Men alltså åh vad jag blev glad av detta inlägget💕
nouw.com/alltcreepy
CristinaS
CristinaS,
Du har så rätt så och det är precis som du säger... att sakna sin man är bland det bästa man kan känna när man är i ett förhållande! Älskar dina listor måste jag säga! Du inspirerar! 🥰
nouw.com/cristinas
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92