Förlåt mig...

Hej mina vänner och godkväll på er!
För det första...
Förlåt för min otroliga dåliga uppdatering dem senaste dagarna, biljakt, nytt jobb och tankar på annat gör att dem 24 timmarna som dygnet består av inte riktigt räcker till just nu och därför blir något lidande.

Dagen har bestått utav jobb och biljakt och jag kan verkligen nästa nämna att vi har möjligtvis hittat vår nya pärla! Nu måste allt bara falla på plats och sen är vi eventuellt bilägare till en bil som vi inte alls trodde att vi skulle vara intresserad av när vi började vår jakt. Håll en tumme för mig nu vänner.

Nu sitter jag med en glas rött framfrö lets dance finalen med ett glas rött och njuter av att det är fredag. Min första arbetsvecka är gjord och jag ska fira det med en lång och skön sovmorgon imorgon.

Jag hoppas att du har haft en helt underbar dag!

Hörs vi mer imorgon?
kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Sån glädje att få sig dig leendes på de här fotona, du är så fin Anna ❤️ Grymt att du avverkat första veckan på jobbet redan! Håller alla tummar för att pärlan blir er nu. Varm kram till dig ❤️
nouw.com/janielindahl
MissJohansson
MissJohansson,
<3 Finaste du! <3
nouw.com/missjohansson
shazi
shazi,
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men åh! Finaste finaste du! Säger verkligen recis som Janie - hur fin är du inte?? Och heja bästaste dig <33
nouw.com/matildaberlin
MissJohansson
MissJohansson,
<3 Hjärtat! <3
nouw.com/missjohansson
happyM
happyM,
Sååå himla fin ❤️
nouw.com/happym
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92