Först På Listan

Jag har bestämt mig- Vill du vara med?

Jag har berättat tidigare att jag känner mig vilsen i min kreativitet och som person. Jag känner mig ensam i mitt skapande och känner inte längre någon glöd för någonting egentligen som inte har med min familj eller son att göra. Men om det är någonting som jag saknar något enormt och har gjort sedan april-20 så är det min podd. Min älskade podd som jag startade i september -19 och som fick backup av min älskade vän Ulrika för en andra säsong och som av olika anledningar lades ner, helt utan förvarning eller anledning.

Det saknas mig. Jag älskar podd formatet och jag känner att jag faktiskt kan göra någonting som gör skillnad för någon där ute.

Därför har jag bestämt mig. Jag ska gå tillbaka till min ursprungliga podcast idé och ge det som jag vill ge. Jag kommer att bjuda in människor till podden för samtal som beror och gör skillnad. Det kan handla om glädje, sorg, ängslan och berättelser som tar tanken till en annan plats för en liten stund.
It´s time for a new start and a new beginning.

Vill du vara med? Skicka ett mejl till hej@yourdecison.se eller lämna en kommentar nedan.

Lets do this!

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92