Första Inlägget. 

Fredag 15 April 2022

Hej mina vänner!
Vad kul att du hittade in till mig.

Om ärligheten ska fram, vilket jag alltid satsar på att vara här i min värld så måste jag säga att bilden kanske inte stämmer så bra ihop med texten. Den fina balansen som ska finnas mellan rätt bild och text går inte alltid ihop och här har vi ett exemplariskt exempel på just det.

I vilket fall....

Jag sitter med en kopp kaffe i soffan och njuter till tonerna av Micheal Bublés nya album och fick som en våg över mig att hämta datorn och blogga.

Helt ärligt så är det mycket som jag vill göra. Mitt huvud är fullt av inspiration över både det ena och det andra samtidigt som jag känner mig vilsen och jag kan inte sätta ord på varför. Jag känner mig inte lycklig. Jag känner mig inte hungrig på att lära mig nya saker utan jag känner mig mer förvirrad än förväntansfull. Helt ärligt så har jag svårt att beskriva det bättre än så här och kanske hittar jag svaren genom att öppna upp en av alla min dagböcker igen och bara hoppas på det bästa.

Med dem orden så säger jag hej och välkommen tillbaka in i Miss Johanssons värld med en förhoppning om att jag kommer att hitta tillbaka till den där gnistan igen.

Gillar

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92