Första tiden att passa

Jag vill börja detta inlägg med att säga TACK! Tack för alla grattis och lycko önskningar till vår lilla familj. Vi är verkligen superglada och lever vidare i bebisbubblan alla tre i en vecka till innan J börjar jobba, dock hemifrån på grund av rådande omständigheter men ändå, då blir allt kanske mer till en vardag igen än nu när vi verkligen bara tar dagar och timmar som dem kommer, jag ljuger verkligen inte om jag säger att vi i dagsläget äter frukost närmare 11:00 än 09:00.

Idag så har vi eller rättare sagt jag den riktigt första tiden att passa. Jag vet inte om någon av er som har fött barn har varit med om detta förut men jag har nu sådär 12 dagar efter förlossning svårt att göra nummer ett eller rättare sagt att kissa. Jag behöver trycka på lite extra för att sätta igång och under stundens gång så kommer det som en impuls av att jag måste spänna hela kroppen samtidigt som det gör ont vilket jag tycker är super konstigt. Detta började i fredags och eftersom att det inte har blivit bättre så kontaktade jag vårdcentralen imorse och dem gav mig en tid direkt eftersom att det både kunde vara något som behöver behandlas eller ingenting alls.


Så jag har fått en tid idag kl 14:40 och J ska för första gången vara helt själv med W vilket jag vet kommer att gå jättebra samtidigt som jag är lite pirrig över att vara borta från honom. Visst jag "övar" på att lämna honom med att gå ut själv med Milon men ändå, det känns i mammahjärtat när jag inte är med min son. Hoppas verkligen inte att jag är själv på den punkten...

Nu ska jag börja göra mig lite smått iordning, dricka lite mer vatten så att blåsan är välfylld och mysa massa med W innan jag måste trippa iväg.

Jisses, det märks att jag har saknat att skriva och uppdatera bloggen, detta inlägget blev rätt så mycket längre än vad jag tänkte att det skulle bli från början, jaja... that´s life I guess!

Vi hörs lite senare!

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Vad bra att du fick tid så snabbt! Har för mig att du kan ringa till förlossningen om sånt med det gjorde jag för jag fick sy efter min förlossning och det gick ändå bra första veckan men sedan började det svida igen. Då fick jag prata med barnmorskorna där och skulle höra av mig ifall det inte blev bättre men det blev bättre när allt läkt helt... hade ingen aning om att det kunde bli så. Kram

nouw.com/emmeliesehlin
MissJohansson
MissJohansson,

Nej vad jobbigt! Skönt att du fick hjälp. Hos oss är den dem 10 första dagarna och eftersom att detta skedde några dagar mer så blev det vårdcentralen. Så tacksam för den snabba hjälpen och mest troligt så är det en lätt infektion, får svar på mina prover imorgon.

Stor kram! ❤️

nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92