Från depp till pepp

Nu tänker inte jag plugga mer för idag utan fortsätta lite lätt imorgon innan den stora tentan som sker på måndag. Nu sitter det väl lite bättre än innan i vilket fall, bara några lite udda ord och någon sjukdom som måste in i huvudet men i övrigt så känns det okej, inte bra men okej så pass att jag eventuellt klarar mig ifrån en omtenta i vilket fall som hade varit den stora drömmen! Eftersom att självförtroendet verkligen inte har varit min starka eller min största last denna tentahelg så har jag gjort en egen liten "pepp"lapp som jag tittar på så fort jag lutar mig bakåt i min kontorsstol och det fungerar faktiskt, eller ja, än så länge i vilket fall, så ett tips från mig till dig som också vill gå ifrån depp till pepp.

Nu sitter jag och lyssnar på min favorit spellista på Spotify vid namn "Have a great day" bästa som har gjorts på länge, det går verkligen inte att lyssna på detta och sitta still, helt omöjligt! Ni hittar denna perfekta lista HÄR! Ni blir inte besvikna, det kan jag lova.


Nu ska jag snart göra mig iordning inför kvällen då vi ska hem till mina föräldrar och grilla i det härliga vädret och bara umgås, så mysigt om ni frågar mig! Precis vad jag behöver för att avrunda denna dagen.

Jag och mamma startade ju denna morgon som jag berättade tidigare i skogen med hundarna och det var verkligen så otroligt bra, så mysigt och avkopplande.

Nu måste jag visst skynda mig lite... ska vara klar om typ 5minuter... upps.

Ha en fantastisk lördag nu!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92