Fredags tankar

Yeah itś FriYeah

Godmorgon mina vänner!
Jag ligger kvar i sängen med Milon och myser samtidigt som jag filosoferar över vad dagen har att erbjuda. Fredagen är här och solen lyser utanför fönstret samtidigt som jag känner hur hösten nalkas utanför fönstret.

När jag nu i skrivande stund ligger här i vår härlig säng omringad av mina guldkorn med en sparkande bubbla i magen så kan jag inte annat än att känna en enorm tacksamhet för mitt liv just nu.

Visst, allt är inte en dans på rosor. Foglossningen gör mig stundvis galen och jag längtar något enormt efter att kunna gå i min takt igen, känna vinden i håret, yoga och bara leva på utan att ifrågasätta eller välja vilka promenader jag ska ta.

Men allt är värt det. Idag så är det 1 månad kvar tills vår bubbla är beräknad om vi ska gå på vårt nya BF- datum och igår gjorde vi klart i barnrummet. Som vi längtar. Så mycket tacksamhet för precis allt.

Så idag tänker jag fortsätta att gå på denna känslan och bara njuta fullt ut av att det är fredag och göra en riktigt god middag till J och mig ikväll, en liten datenight bara vi två.

Jag hoppas att du får en underbar fredag så hörs vi lite senare.
Vad gör du idag?

#nouwseptemperchallenge #missjohansson #bestofnouw #momtobe

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,

Men åh vilken härlig känsla. Ta vara på den!! ❤️

nouw.com/ebbabrage
MissJohansson
MissJohansson,

Det gör jag fullt ut! <3

nouw.com/missjohansson
Evaeliasson
Evaeliasson,

Vilken härlig känsla 🤗

nouw.com/evaeliasson
MissJohansson
MissJohansson,
beattriicee
beattriicee,

Njut verkligen av känslan och kvällen!! ❤️

nouw.com/beattriicee
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92