Fredagspeppen

Vad vore en fantastisk fredag som denna utan ett härligt inlägg om pepp denna fredag?

Mitt mående:

Jag mår äntligen bra. Idag är den första dagen som jag faktiskt mår riktigt bra. Jag känner att energin är tillbaka i kroppen och även om jag inte är 100% tillbaka så måste jag säga att jag är 87% frisk och den siffran gör mig så redo för en helg med sol och små promenader. Hur underbart?

Dagens konstaterande:

Solen lyser, himlen är klarblå och termometern visar 14 grader i solen på vår balkongen. Är det fredagsfeeling om något!

Dagens todo:

Mitt mål och det som står på dagens ToDo är:

•Dammsuga lägenheten, vilket egentligen inte är speciellt svårt när jag bara behöver gå in i min telefon ta upp en app och trycka på CLEAN för att starta dammsugare, men ändå, även det kan vara "utmaning" ibland. Pinsamt? Absolut! Men sant.

•Diska, det spelar ingen roll hur mycket jag diskar och fixar i köket det ser alltid ut som ett bombnedslag när kocken i huset är klar med lunch, frukost eller middagen och på riktigt, jag vet inte hur han bär sig åt. Hur lyckas man trasha ett kök vid varje tillfälle? Funderar starkt på att ge honom köksförbud idag efter att disken är gjord?

•Trimma Milon, min älskade hund är såå söt i precis allt och speciellt just nu med otrimmade öron MEN hans tassar är totalt igenväxta och jag skäms så för hans skull så detta är verkligen ett MÅSTE idag.

Längtan:

Att smitta ut i solen för FÖRSTA gången denna veckan och njuta av en kopp te på balkongen! Hur mysigt?

Hur mysigt:

Jag och J har börjat att varje kväll denna veckan, kanske för att jag har varit sjuk men ändå, kussat upp oss i soffan framför en film med en kopp te, tända ljus och något gott att äta till som morotsstavar, chips, eller middag och bara mysigt. Jag hoppas nästan att detta fortsätter även fast jag börjar friskna till för hur mysigt är det inte att spendera tid med sin kärlek framför en toppenfilm?

Vill ha mer:

Apelsinjuice! Jag är helt fast i apelsinjuice med fruktkött i alltså kan vi ta två sekunder och bara konstatera hur gott det är med juice allmänt?

Fredags peppen:

Its FRYEAH people! Gör en lista på 3-5 punkter som endast innehåller ett positivt innehåll. Hur mår du idag, vad mår du bra av och vad älskar du med dig själv?

Jag önskar dig en fantastisk fredag och en underbart helg!

Gillar

Kommentarer

linneaandromeda
linneaandromeda,
vilket friskt och härligt hår du har!
nouw.com/linneaandromeda
MissJohansson
MissJohansson,
Tack snälla! Aldrig tänkt på det förut, haha! <3
nouw.com/missjohansson
hilmak
hilmak,
Åh va härligt det är att känna energin återvända! Så härligt med positivitet! 😍 Hoppas du får en superfin helg! <3
nouw.com/hilmak
MissJohansson
MissJohansson,
Desamma till dig fina du! <3
nouw.com/missjohansson
Marie,
Härligt det såg ut att sitta där på balkongen och skönt att du mår bättrr
sweetwordsbymirre.com
MissJohansson
MissJohansson,
Äntligen! Ja, dem dagarna längtar man tillbaka till! Och snart borde dem komma igen om vädret håller i sig 😊
nouw.com/missjohansson
Emma Engström,
Bästa peppen, bättre än så kan man inte starta helgen på!! TACK! Underbart att sitta ute nu när det är så fint, man njuter i fulla drag 😃 Ha en kanonbra kväll <3
nouw.com/emmaengstrom
MissJohansson
MissJohansson,
<3 Hoppas helgen har varit jättefin! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92