Frukost på golvet

18.6.20

Hej mina vänner och godmorgon på er.

Jag hoppas av hela mitt hjärta att allt är bra med just dig och att du har haft en helt underbar start denna torsdag, dagen innan midsommarafton.

Jag har sovit som en prinsessa även inatt utan smärta och vaknade upp i en otroligt varm lägenhet men i en utvilad kropp så varför inte ta och äta frukosten på det svala golvet i vardagsrummet?

Vilket var precis vad jag gjorde, med sällskap av djuren så avnjöt jag min enkla, med helt okej frukost på det svala golvet i vardagsrummet och om jag ska vara ärlig så var det otroligt mysigt. Visst, golvet skulle ha behövt en omgång av dammsugaren innan jag väl slog mig ner där men allt kan ju inte vara perfekt hela tiden, eller hur?

Idag så ska jag fortsätta att kurera mig, jag mår som sagt fortsatt bättre idag, smärtan är där men inte alls i den grad som det har varit tidigare vilket jag tycker är så otroligt skönt, det lilla ljuset i tunneln som jag såg igår börjar bli allt starkare, äntligen!


Vad gör du idag?

Gillar

Kommentarer

Cecilia,
Så mysigt det ser ut. Frukost på golvet har jag aldrig ätit... Borde prova det.
www.ceciliajohansson.nu
MissJohansson
MissJohansson,
Det var riktigt mysigt och jättespontant. Inget jag har gjort sådär tidigare heller men jag hamnade där och det blev riktigt mysigt. Så det tycker jag allt. Kram på dig!
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92