Fy f*n vilken känsla!

Fy f*n vad jag är bra. Jag vet. Att skriva dessa ord kan göra att vissa verkligen reagerar och tänker, " vem tror du att du är" men jag struntar helt i dem nu för allt jag vill förmedla ut är att fy f*n vad jag är bra!

Redan i förra veckan när jag gjorde upp denna veckans planer visste jag att jag ville komma igång med träningen ordentligt igen efter mitt lilla uppehåll på sådär tre veckor pga sjukdom mm, så idag enligt schemat väntade ett pass på gymmet.
Tanken idag var kondition vilket det också blev. Jag bestämde mig snabbt att en bra utmaning idag fick bli 3km. Visst, nu kanske ni som läser min blogg gärna springer 1mil utan problem men jag är inte där än. Mitt långsiktiga mål är att kunna springa långt utan problem eller hinder men man måste börja någonstans.

Jag började springa och allt kändes så otroligt lätt, ju fler kilometerna blev, desto hårdare blev min andning, hjärnspöken sa "lägg ner du är för trött" men det gjorde jag inte, jag körde på och helt plötsligt sprang jag som på moln. Hur sjukt? Detta är första gången som jag kände den där lätta känslan när jag sprang som bara trillade in mitt i löpningen.

Jag gick alltså in i min "andra andning" som det så fint heter och jag andades precis som jag gör när jag inte gör någonting och det var en så sjuk känsla.
Tänk dig själv, du springer och börjar bli riktigt trött i kroppen, andningen är tung och du kämpar för att andas men helt plötsligt försvinner allt och du andas precis som vanligt och springer som på små moln, alltså hur coolt? Kroppen är verkligen så cool, har jag inte rätt?
Jag trodde att "andra andningen" var när man hittade sitt sätt att andas på under en löpning inte detta. Så det är med glädje jag skriver att jag sprang på i 3,5km. Kommer jag klara 5km innan junimånad är slut?
Heja mig! fy f*n vad jag är bra.

Jag lider ju av "tomatsjukan" när jag tar i och blir röd som en tomat i ansiktet som sitter kvar i timmar efter ett träningspass. Mindre roligt om ni frågar mig. Men... lite rött har väl aldrig skadat någon?

Nu har vi varit hemma i ca två timmar och jag har små plockat lite här hemma, fixat lyxlunch till mig och Johan bestående av quorn med rostade grönsaker/potatis i ugn med tzatziki, alltså hur gott?
​Vilken fantastisk start maj månad fick, även om dagen långt ifrån är slut

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,
Ja fy fan vad du är bra alltså! HELT RÄTT SKRIVET! Kram på dig fina du! <33
nouw.com/hilma
MissJohansson
MissJohansson,
Tack fina du! <3
nouw.com/missjohansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Fasiken vad grym du är!! Heja heja dig!! ❤️
nouw.com/annaskarblom
MissJohansson
MissJohansson,
Tack vännen och desamma till dig! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92