GALET ERBJUDANDE!

Inlägget är reklam för Kökets Box och innehåller annonslänkar

Älskade Black friday! Det är ju galet vad mycket erbjudanden det finns ute och hur bra är inte erbjudanden!! Såå bra! Andra år har jag tänkte och tyckt att "det är väl inget märkvärdigt med black friday men i år har verkligen allt och alla gått igång med fantastiska erbjudanden, min telefon plingar nonstop! Haha lite kul ändå, tycker inte du det?

Jag har alltid tyckt om att få presenter. Det är inte värdet jag älskar utan känslan när man får någonting och inte vet vad det innehåller. Man blir som ett barn innan julafton, så där busigt fnittrig.

Jag har testat på olika boxar men den här boxen har jag verkligen fallit platt för. Jag är en person som gillar att laga mat och baka men saknar ofta motivation att hitta på något nytt och då har verkligen denna lilla presentlåda hjälpt till, så mycket nytt och så mycket ny inspiration till tex mig och att allt i den lilla lådan är hemligt tills du får hem den och öppnar den, busigt kul, tycker ni inte det!

Skulle du vilja veta lite mer om den fantastiska lilla presentlåda (jag är helt seriös nu! Skulle aldrig ljuga om något för er vänner, bara så att ni vet) så kan du klicka HÄR!

Och när du gör det! Glöm absolut inte att använda rabattkoden "BLACK50" som ger dig hela 50% rabatt på din första box (gäller endast nya kunder)
Detta galna erbjudande gäller mellan den 20/11- 26/11-17, så passa på mina vänner!

I lådan får du verkligen allt och lite till, me love it!

Min favorit igår var ju självklart lakritsbitarna från lakritsfabriken, mums! För hur gott är inte lakrits?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92