Gift vid första ögonkastet

Jag kom hem för en stund sen ifrån praktiken och har precis kommit ut ur duschen och sitter nu och andas ut i min rosa morgonrock och skriver lite till er. Vilken dag Så rolig och så händelserik men jag är så trött, känslan från imorse har verkligen hängt efter mig hela dagen och nu när jag sitter här nydushad och go blir inte den känslan bättre.

Nu ska jag ta och värma maten ifrån igår och kolla lite på kvällens körrep innan bilen rullar mot Mellerud. Detta kommer att bli en fin eftermiddag och att veta att jag har sovmorgon ändå fram till halv8 imorgon gör allt såå mycket bättre.

Är det någon mer än jag som har sätt på reality programmet "Gift vid första ögonkastet" som sänds på svt/ svtplay? Jag har följt detta slaviskt under flera säsonger, sen tröttnade jag för att igår fastna igen. Jag vet inte vad det är med mig och bröllop men jag blir liksom lycklig i hela mig och bara önskar av hela hjärtat att det är jag som fira kärleken med Johan någon gång. Men tänk vad modiga dem är!
Dem gifter sig, på riktigt, med en främling. Hur sjukt egentligen? Kolla in den nya säsongen HÄR!
Nu måste jag gör iordning mig.

Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92