Glittra som Glitter

This Post contains adlinks from Adviral

Om det är någon butik som jag alltid har tyckt om och shoppat loss på som liten så är det Glitter. När jag var kanske 13, 14 år någonstans så var det otroligt inne att ha 80tals liknande örhängen i alla olika former och storlekar och jag minns så väl hur jag och mina kompis passade på att åka till Glitter så ofta som möjligt för att få tag i så snygga och så många örhängen som möjligt. Tänk er en stor låda och sen dubblar du den lådan tre gånger. I där låg det hur många örhängen som helst och alla för 5kr styck, ni kanske nu kan räkna ut hur många örhängen jag hade hemma under min ungdom som var ifrån just glitter? Ja precis, du gissade rätt, rätt så många... hehe.

Nu idag när jag har mått så illa, eller ja jag mår fortfarande illa men i vilket fall. När man mår illa och inte har så mycket energi så blir det ju väldigt lätt att man hamnar på datorn och råkar klicka in på en sida som råkar fortfarande ha black friday och hur mycket men en står emot så råkar man trycka på lägg i kundkorgen och betala, känner ni igen er? Jag skulle ju bara kolla och vem behöver inte en till snygg svart liten väska? Tror inte det är så många.

När jag efter rätt så mycket surfande och undrande om varför jag just behöver det där silverhalsbandet, snälla säg att ni känner igen er, så klickade jag mig in på en helt ny värld, i vilket fall för mig och när det gäller glitter. Glitter för mig har ju alltid varit snygga smycken och solglasögon så det blev med en glädjande förvåning som jag såg att glitter bl.a sålde sjukt snygga kalendrar, mobilskal, tassels, nyckelringar och så mycket mycket mer, visst någon nyckelring har jag väl sätt i en butik då och då men snygga praktiska kalendrar?

Eller den här super söta lilla asken med hårsnoddar i texten, jag smälte lite...Så söt! Vill ju ha typ allt! En fråga? Hur många kalendrar kan en människa ha under ett år? 2, 3 eller kanske 5 stycken? Älskar verkligen stilrena och snygga kalendrar med motiverande ord på framsidan. Love it! Vill du titta in på glitters hemsida och klicka hem ett smycke, en snygg väska eller varför inte en kalender? Så tryck bara HÄR!

Vad är eran favoritassessor?

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92