GLOSSY BOX- JULI FESTIVAL FRENZY

Inlägget innehåller annonslänkar från GLOSSYBOX.se

När jag kom hem ifrån jobbet idag så stod det en efterlängtad rosa liten box och väntade med spänning på mig på köksbordet nämligen min julibox ifrån GLOSSYBOX.

Detta blir min tredje box alltså min tredje månad av lyx för det är precis vad jag tycker att det är, jag är så otroligt nöjd med dem boxarna som jag har fått tidigare och innehållet har och är verkligen någonting som jag använder, jag menar allt i den förra boxen (se det HÄR ) använder jag flitigt nästan varje dag så glädjen blev så stor när jag insåg att jag faktiskt har fått en toppenbox igen.

Juliboxen innehåller:
GARNIER BIO- Perfecting Toner, Ansiktsvatten med ekologisk timjanolja
Doftar underbart gott och känns så fräsch, detta kommer bli en favorit i badrumsskåpet från och med nu!

DR. BOTANICALS- Pomegrante Superfood Regenerating Sleeping Mask.
Detta ska jag garanterat testa inatt, den doftar inte något speciellt vilket jag ÄLSKAR och skall återfukta alla hudtyper under sömnen så att man vaknar upp med en återfuktande och glad hud. Love this!

DR. PAWPAW- Outrageous Orange Balm
En orange balsam för alla hudtyper men framförallt för läpparna och ja, jag tycker nog att detta lilla balsam är mer rött än oranget och är såå bra! Testade den direkt och det fungerar och ger ifrån sig en jättefin nyans- I love this one!

POPUP BEAUTY- Peel Off Glitter Gel Mask
En äkta sanning om mig är att jag älskar ansiktsmasker, det finns inte mycket som slår en skön ansiktsmask efter en tuff dag på jobbet eller som start på helgen med ett glas rött. Denna ska jag fira in helgen med imorgon, och hur söt är den inte med glitter och stjärnor i sig? Så söt!

BIC- Soleil Bella Colours
Jag har bara en sak att kommentera om denna produkt, det är alltid bra med en extra rakhyvel hemma och speciellt när jag inte har någon för tillfället.

Och om inte detta skulle räcka med glädje så fick man även en god bonus shot bestående av Ingefära och lime ifrån Carlýs nämligen en Boost! Och den var såå otroligt god! Mums! Rekommenderar denna starkt!

Jag är sååå otroligt nöjd med månadens box och kommer med glädje fortsätta min lilla prenumeration en månad till och vill du testa på detta eller veta mer om GLOSSYBOXKLICKA HÄR för allt och lite till!

Gillar

Kommentarer

Michaela ,
Tycker just glossybox verkar så oerhört bra 🙂 Funderar mpbha gånger på att testa 🙂
nordengrim.nu
MissJohansson
MissJohansson,
Riktigt bra, vad jag tycker än sålänge så testa! Det skadar inget! hihi! KRAM! <3
nouw.com/missjohansson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh jag är så himla sugen på att prenumerera på Glossybox, så mycket spännande man får!! KRAM vännen <3
nouw.com/emmaengstrom
MissJohansson
MissJohansson,
Gör det, testa minst 1 gång, jag har haft sån tur och är så otroligt nöjd! <3 Kram vännen! <3
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92