GLOSSYBOX -Sensational Summer

Inlägget innehåller annonslänkar från GLOSSYBOX

Som jag berättade i förra veckan så har PostNord inte legat på min "positiva" lista det senaste, först handlade det om kallelsen till ett läkarbesök som jag fick hem 2 dagar innan besöket och denna veckan fick jag en postavi om att hämta ut ett paket.
Paket var väntat och något jag trodde att jag skulle få i början av månaden, nämligen min GLOSSYBOX för juni månad, och samtidigt som min avi trillar ner i brevlådan så får jag ett mejl om att Juliboxen är på väg hem till mig, så för att sammanfatta så ser det ut som att jag kommer att få två boxar under en månad så egentligen ska jag inte klaga men ändå...så eftersom att jag var lite extra exalterad över boxen som kom i det senaste laget så måste jag få dela med mig om innehållet och alla fina produkter.

Detta är min andra box med GLOSSYBOX och åter igen är jag så otroligt nöjd och ännu nyfiken på juliboxen! Hur kan man vara så exalterad över en en box?
I vilket fall...

Detta är innehållet i Juniboxen- Sensational Summer och den innehåller allt som man kan tänkas behöva under sommaren.

Boxen innehåller:
• SYOSS: PURE Fresh Dry Shampoo (Älskar denna!)

• HAWAIIAN TROPIC: Satin Protection Lotion (Ytligare en favorit hos mig)
• BAIJA: Body Scrub French Pompon "Rose Lychee"

• SLEEK MAKEUP: Distorted Dreams Highlighting Palette- For that glow you know!

Och sist men inte minst...
• BRILLIANT SMILE SWEDEN: Whitening Evo Mouthrinse

Det är verkligen superfina produkter och jag är sååå glad och taggad över att testa allt, dock så måste jag erkänna att tandsköterskan i mig börjar att ifrågasätta munsköljet... det står att den innehåller fluor men inte hur mycket vilket kan betyda att den kan vara prima för tänderna och ge exakt vad tänderna behöver men det kan också innehålla ytterst lite för att få stå med som en "ingrediens" så den får jag läsa på lite om innan jag testar den men resterande... är det för "hypat" att jag vill slänga ner datorn och bara testa allt direkt precis som jag gjorde förra gången? Well... det återstår att se, dock känner jag att det här med boxar och överraskningar är min grej. Alltså hur kul är inte detta?

Är du intresserad av att testa på glossybox eller vill läsa mer om den så tryck HÄR!

Jag hoppas att du har haft en fin dag!
Kärlek till dig!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92