Glossybox The Birthdayedition

Augustiboxen- Im blown away!

Alltså wow! Ska vi ta två sekunder och bara ge ett stort grattis på födelsedagen till glossybox som i år firar 9 år. Som jag har berättat för er tidigare så ÄLSKAR jag verkligen Glossybox och pirret jag får i magen när det varje månad trillar ner en ny spännande box att sätta tänderna i och månadens box var jag ännu mer spänd på eftersom att det faktiskt är Birthday edition boxen!

Glossybox Skincare- Eye boost cream

Glossybox släpper sin egna hudvårdsserier och i månadens box får vi testa ögonkrämen som skall motverka mörka ringar under ögonen och reducera svullnad, alltså någonting som denna framtida mamman eventuellt kommer att behöva. Jag tycker att produkten känns hur bra som helst, den är lätt att applicera och känns otroligt dryg och bra. Nu har jag bara testat produkten 1 gång men so far so good.

Realher- Matte Liguid Lipstick "Birthday edition"

Alltså jag bara älskar detta läppstift! Färgen är magiskt, lätt att applicera och det håller så länge! Im in LOVE! Perfekt för alla tillfällen!

Modelco- Liguid Metal Eyeshadow

Ytterligare en produkt som jag gillar skarpt! Färgen är så fin och har den där "lätta" känslan som gör att jag kan använda den både till vardags och fest. Guldglansen är verkligen så fin och ger det där extra.

Brushworks- HD Wonder Complexion Sponge

Jag jublade när jag såg den lilla söta puff och den kunde inte komma mer lägligt. Den som jag har, har jag haft lite för länge nu och den börjar verkligen bli sliten samt att jag ÄLSKAR den skarpa kanten, det kommer att bli så mycket lättare att jobba med under ögonen exempelvis.

Origins- GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer

Detta är en produkt som jag inte har hunnit testa än men är så sugen på att göra. Detta ska vara en härlig dagkräm som ger huden lyster och fukt som naturligt smälter in och anpassar sig för ens egna hudton samtidigt som den skyddar mot UV- strålning, hur bra låter inte detta? Alltså! Taggad till tusen!

Är du sugen på att testa på glossybox eller vill du bara läsa mer om produkterna, klicka HÄR (KLICK)

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92