Vill bara önska er en God Jul

Den 24 December är här och julafton har klivit in i våra hem. Jag sitter just nu framför nyhetsmorgon med en stor kopp kaffe och bara mår så där bra, den där kittlande känslan i magen är här med en stark känsla i hela kroppen om att detta kommer att bli en bra dag.
Jag ska vara ärlig med er, jag har varit lite lätt rädd för just denna dagen, det är den första julen som jag i mitt 25åriga liv firar jul ensam med min sambo utan min familj. Jag har utåt, stått lång med rakryggad rygg med ett stort leende på läpparna och sagt att detta kommer att bli en bra och lugn jul men inom mig har jag skrikigt av rädsla, tänk om vi hamnar framför serier i mjukiskläder och missar kalle och att julafton känns som en vanlig söndag, tänk om... Men dem känslorna är som bortblåsta och jag ser så fram emot denna dag, traditionerna skall hållas i och snart skall sminket och finklänningen på. Mys!

Jag önskar er en fantastisk dag hur du än firar den. All kärlek till er och GOD JUL!

Vi ses igen imorgon mina fina läsare för nu skall här firas jul.


Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92