"Gör en video där du tar självmord"

Denna raden. Denna kommentaren. Dessa ord. Att någon har tagit sig tid för att skriva ner denna rad och sedan tryckt på kommentera knappen. Att någon inte förstår meningen med dessa ord. En liten enkel kommentar. En lite kommentar som någon kanske har skrattat lite åt när den skrevs. Detta var den första kommentaren som gjorde mig rädd. Detta var den första kommentaren som gjorde att jag övervägde med att sluta med sociala medier.

Jag hade hållit på med youtube i kanske två månader när jag fick denna kommentaren. Inte under en video utan i ett privatmeddelande på youtube ifrån en "Anonym avsändare". På youtube så måste du ha ett konto för att kunna kommentera eller skicka ett privatmeddelande till någon, men denne person hade döpt sitt konto till Anonym Avsändare. Jag vet att man, i dagens läge, kan spåra hat superlätt och superenkelt, men så teknisk är inte jag. Jag läste kommentaren, kände mig rädd, funderade om jag faktiskt hade läst rätt, läste kommentaren igen, suckade och kände hur mina ögon fylldes av tårar men utan att förstå varför. Det var ju bara en kommentar. En ynka kommentar från någon som inte visste vem jag var eller vad jag kände. Avsändaren visste ingenting. Ingenting mer än att jag kallar mig för Miss Johansson och att jag gör videos på youtube. Det var det ända. Men det gjorde verkligen ont, så ont att jag ville sluta med allt. Lägga ner. Aldrig mer röra skiten. Svika mina 100 någonting följare och bara sluta. Men det gjorde jag inte. Jag diskuterade allt med min sambo och tillslut så fick han mig att skratta, så vi skrattade ihop och vid varje tillfälle efter min första riktiga hatkommentar så berättar jag alltid för min sambo när jag får en hatkommentar så att vi tillsammans kan skratta åt det.

Så idag så gjorde jag en video. En video att skratta åt. En video om hat. Jag är så otroligt nöjd med resultatet och hoppas verkligen att jag på något sätt har hjälpt någon därute.

Varför hata när man kan skratta med kärlek? Vill du själv se videon så tryck HÄR! Berätta gärna vad du tycker. Gillar

Kommentarer

MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Tråkigt när sånna idioter skriver en sån sjuk sak. Personen själv kanske är avis på dig för att du håller på med youtube å så. Jag såg din video å lade kommentar iallafall på den😉😊🌸🌸
nouw.com/mittlivommig
MissJohansson
MissJohansson,
Ja eller hur är det, men man lär sig att inte ta åt sig, men ändå. Då ska jag kolla upp den 😊
nouw.com/missjohansson
MittLivOmMig
MittLivOmMig,
Jo.. Det blir ju lätt att man tar åt sig av sånna ord 😕 även om du säger att man ska försöka å INTE göra det.
nouw.com/mittlivommig
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92