Grannyra i Vänersborg

Efter en jättemysig stund hos min syster under förmiddagen igår så åkte jag hem till Vänersborg för att tillsammans med min bästa vän besöka plantaget och gå på Grannyran med postkodslotteriet. Ska jag vara ärlig med er, så gick jag ditt för att umgås med min vän utan förväntningar över huvudtaget men när jag väl var där så var det en helt annan känsla som mötte mig.

Vilken kärlek vi möttes av! Vilken produktion! Hela Vänersborg (i stort sätt) på ett och samma ställe med endast kärlek och gemenskap i tankarna. Helt fantastiskt!

Och på köpet fick vi ju se Samir och Viktor. Det var typ precis som min syster förespådde innan till Samir och Viktor dansade jag och Ulle tillsammans med ALLA barn, men det var det värt det! Personligen så vet jag faktiskt inte hur mycket "Artister" jag tycker Samir och Viktor är egentligen men en sak är säkert, dem vet hur man ska underhålla en publik på scenen så riktiga underhållare är dem verkligen.
Så en helt fantastisk eftermiddag med gratis fika och underhållning blandat med en tv-inspelning med en av mina bästa vänner, jag har verkligen ingenting att klaga på.

Nu så ska jag dricka upp mitt kaffe och gör mig ordning för en ny jobbintervju, det är via skype men kul ändå! Man kan väl inte få för lite att göra? Eller?

Önska mig lycka till!

Gillar

Kommentarer

Mirre,
Vilken trevlig upplevelse och ser ut att ha varit toppväder med
sweetwords.se
MissJohansson
MissJohansson,
Ja det var en helt fantastisk stund! <3 Mys!
nouw.com/missjohansson
Jenny,
Åh va kul med Grannyran, det har jag aldrig varit med på men jag har vunnit 2000 kr på postkodlotteriet 😊
Hoppas jobbintervjuen gick bra!!!

Kram kram
jenzel.se
MissJohansson
MissJohansson,
Oj! GRATTIS! Jag vinner aldrig någonting men riktigt kul att få vara med på en tv-inspeling 😊
nouw.com/missjohansson
Johanna från Postkodlotteriet
,
Hej!
Vad roligt att du hade en så fin söndag! Grattis också till vinsten i vår Instagram-tävling, hoppas att hörlurarna kommer till användning! Stor kram från oss på Postkodlotteriet =)
MissJohansson
MissJohansson,
Hej! Ja det var verkligen en toppendag! Whay? Vad säger du? Vann jag? Vi var tyvärr tvunga att gå lite tidigare! Men vad roligt att höra! Vad glad jag blir! Hur går jag vidare för att få min vinst? vem kontaktar jag!
Massa kramar! Anna 😊
nouw.com/missjohansson
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92