GRATIS julklapp till din bästa vän!

Detta inlägg är ett samarbete med hundboxen.se och innehåller annonslänkar

Jag är så otroligt glad och tacksam över att få presentera detta fantastiska och framför allt roliga samarbete med Hundboxen.se när man vill ge det där lilla extra till sin bästa fyrbenta vän.

Nu när det bara är dagar kvar till jul så har jag fått ett fantastiskt erbjudande till er mina fina läsare som kanske har en fyrbent vän där hemma.
Oavsett vem du vill ge din box till, din egen hund som någon annans så tycker jag att du ska passa på nu, jag har nämligen fått det galna erbjudandet om att ge er en box GRATIS, ja ni läste rätt, GRATIS!
Det enda ni behöver betala är frakten och det bästa med allt, grädden på toppen av moset är att det inte är någon bindningstid så om ni bara vill unna er hund en julklapp och är nöjda efter det så är det ingen bindningstid, ni binder er alltså inte till någonting.. Hur bra? Lite för bra! Eller vad säger ni? Så TRYCK HÄR! för att komma till hundboxen, där kan ni läsa mer om hundboxen samt beställa hem er egna julklapp till eran/era fyrbenta vän där hemma, för är det inte så att husdjuren också vill ha en julklapp till jul? Det tror i vilket fall jag.

Hundboxen innehåller mellan 5-6 kvalitetsprodukter i varje box, allt för att lyxa till det för hunden. Deras slogan är så perfekt!
"Hundboxen- För hundar som vet hur man njuter" och detta stämde till 100% när det gäller min Milon. Så fort vi kom innanför dörren med boxen så var han snabbt där nosade och puttade runt på boxen för att på något sätt få upp den så att han kunde undersöka innehållet.

Jag har aldrig tidigare testat på hundboxen så jag visste egentligen inte vad jag skulle förvänta mig. Jag visste att det skulle vara bra produkter till hunden och i mitt huvud så betyder det något ben eller någon liten godisbit så ni förstår nog min lycka när jag såg att lådan innehöll så mycket mer och så bra produkter, både för mig som matte men även till honom. Milon älskade boxen från den första sekunden som jag öppnade upp den, jag älskar verkligen att se blickarna han ger mig när han är glad eller förväntansfull, vilket han i stort sätt alltid är men det finns absolut ingenting så fint att titta på än en glad hund och speciellt inte när det är ens egen.

Boxen innehöll verkligen bra saker, ben, tränings godis (vilket kom så lägligt då vårt precis tagit slut) en adventskalender, en leksak samt bivax för torra tassar, samtliga produkter kommer vi att kunna använda, både privat och vid träning. Johan blev helt till sig när han såg bivaxet. Toppen nu till vintern när underlaget ute varierar från dag till dag.

Det dröjde inte länge innan han satte sig med Milon i knät och började smörja in tassarna, tror dock att husse tyckte att det var roligare än vad Milon tyckte, en känsla bara.

Så för att få din egna julklapp till din fyrbeta vän så TRYCK HÄR, det är alltså helt GRATIS och ni betalar bara för frakten och binder inte upp er till någonting. Så bra!

Så tusen tack till hundboxen som tillsammans med mig och Milon ville göra detta samarbete, länkar vår video här under som vi gjorde till min youtube-kanal. Den blev riktigt mysig, svårt att inte le när man tittar på den. Så tack till hundboxen och glöm inte att kolla in erbjudandet!


Gillar

Kommentarer

Jennysvardag
Jennysvardag,
Vilket bra tips 😃 hoppas att din hund uppskattar de 😍
nouw.com/jennysvardag
Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92