Gratis är ALLTID Gott!

I samarbete med hundboxen.se

Ni har väl inte missat att jag eller ja, jag och Milon har ett samarbete med Hundboxen.se? Hundboxen är en box som är framtagen till våra bästa vänner och skickas ut en gång i månaden med 5-6 bra produkter med en hög kvalité. Boxen var verkligen proppfull när vi fick hem dem och om man säger såhär, Milon ville inte vänta tills videon var inspelad utan han vill öppna boxen så fort den kom innan för dörren, så gott måste den ha luktat.

Eftersom att jag har detta samarbete med hundboxen just nu så har jag fått äran att ge bort boxar till mina läsare/följares hundar. Hur bra är inte det? Du får alltså en box om du trycker på min länk, så otroligt bra! Det ända du behöver stå för är frakten och den är inte på många kronor kan jag berätta. Så vill du unna din bästa vän det där lilla extra nu i jul så TRYCK HÄR! för att komma till erbjudandet!

Gratis är ju alltid gott! Eller hur?
Hundboxen "Duktig vovve"= GRATIS!
Frakten= Några kronor
Bindningstid? = Nej absolut inte!
Måste jag fortsätta med boxen efter min första beställning? = NEJ! Om du och din bästa vän inte vill det vill säga.

Min älskade Milon älskade verkligen boxens innehåll och detsamma kan jag säga som matte. Så jag tycker att du ska KLICKA HÄR! För att få reda på mer om hundboxen.

Jag gjorde även en video på min youtubekanal, den ser ni här:

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92