GRATTIS ELIN!

I am so proud of you

Idag så är det inte vilken dag som helst utan idag är det min älskade systers födelsedag! Idag blir min yngsta syster Elin hela 21 år gammal och jag är så enormt glad över att kunna kalla mig för hennes storasyster.

Elin och jag är otroligt lika i hur vi tänker, resonerar och ser på livet samtidigt som vi i vissa stunder är så enormt olika. Elin har nu efter ca 2 år i Piteå flyttat hem och i går fick hon nycklarna till sin egna lägenhet bara 5 minuter ifrån mig och hon är verkligen min idol. Från att starta denna sommaren med att förlora sitt sommarjobb på grund utav den rådande pandemin som pågår till att idag jobba heltid på två jobb, flyttat hemifrån till sin egna lägenhet här i Vänersborg och på detta aldrig tappat hoppet och tron på sig själv. Elin, du är en stjärna.

Idag firar vi dig hela dagen med tårta, sång och självklart en massa med lax (det finns inte någon annan som kan äta så mycket fisk som hon kan)

Jag älskar dig och jag är så stolt över dig.

Grattis på födelsedagen!

Gillar

Kommentarer

Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92Instagram missjohansson92